Maatwerk

Een maatwerk oplossing voor ieder vraagstuk

Bent u op zoek naar innovatie of een specifieke oplossing? Door onze multidisciplinaire expertise op het gebied van vision, robotica, AI en besturingstechniek ontwikkelen wij oplossingen voor ieder vraagstuk.

Brede technische kennis en vakmanschap is kenmerkend voor Pliant. Wij zijn in staat effectieve out-of-the-box oplossingen te bedenken en deze te integreren tot een betrouwbare robuuste industriële oplossing. Pliant is MVTec Certified Integration Partner en gebruikt onder andere HALCON voor de ontwikkeling van geavanceerde vision toepassingen.

Research & Development Projecten

Het R&D team van Pliant kan ingezet worden voor exclusieve innovatietrajecten, specifieke en complexe vraagstukken. Door het gebruik van hoogwaardige technologieën en het inzetten van gespecialiseerde kennis kan het R&D team van Pliant een totaaloplossing voor ieder vraagstuk ontwikkelen. Pliant heeft veel ervaring met R&D projecten en is hierdoor bij uitstek dé juiste partner voor uw specifieke vraagstukken.

Fixed-price Oplossingen

Onze specialisten zijn goed in het snel doorgronden van het vraagstuk en het verzamelen van relevante informatie om te komen tot een passende en betrouwbare oplossing. Dát is onze expertise! Wilt u exact weten waar u aan toe bent? Kies dan voor het volledig uitbesteden van uw project voor een vaste prijs!

Haalbaarheidsonderzoeken

Een haalbaarheidsonderzoek biedt met een uitgebreide analyse inzicht in de haalbaarheid van een oplossing. Het haalbaarheidsonderzoek richt zich op de performance en technische en economische haalbaarheid van een mogelijke oplossing. De duur van een haalbaarheidsonderzoek varieert van één dag tot meerdere dagen of enkele weken en is inclusief de huur van hardware. Het brede scala aan technische expertise in combinatie met een out of the box-mentaliteit van Pliant zorgt voor een efficiënte en brede analyse van de oplossingsrichting

Meer weten over Pliant?

Kom meer te weten over Pliant en ontdek onze expertise in technische oplossingen. Bekijk ook eens onze innovatieve offshore producten.

Laat ons contact met u opnemen!

Heeft u een vraag over onze maatwerkoplossingen? Wij helpen u graag! Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en wij nemen persoonlijk contact met u op.

Error: Contact form not found.